» » Запрошуємо до участі у фіналі конкурсу «IDEA START-UP»

Запрошуємо до участі у фіналі конкурсу «IDEA START-UP»

Дата: 18-04-2024, 16:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Запрошуємо до участі у фіналі конкурсу стартапів «IDEA START-UP», який проводить кафедра підприємництва і торгівлі факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету. Підтримку конкурсу забезпечує Тернопільська міська рада і партнери кафедри.

Участь у конкурсі – це твоя нагода реалізувати свою цікаву бізнес-ідею та отримати винагороду! Конкурс організований для молоді –  школярів, студентів коледжів та університетів. Тут можна подати свій стартап на початковій стадії розробки, досить мати ідею або концепцію.

Тематика проєктів довільна: від соціальних ініціатив до стартапів у сфері технологій. Головне –  креативність ідеї, здатної вирішувати реальні проблеми людей. Це може бути додаток, який полегшує життя в твоєму місті, бізнес-план екологічного кафе, проєкт з онлайн-освіти чи розвитку соціальних навичок. Не бійся експериментувати – ми шукаємо нестандартні інноваційні ідеї від молодих талантів!

Презентація стартап-ідей відбудеться 21 квітня 2024 р. у корпусі №3 ЗУНУ. Переможців чекають нагороди від партнерів! Організатори також допоможуть знайти інвесторів та розвинути твої здібності.

Реалізуй чудову нагоду втілити мрію та отримати підтримку професіоналів. Повір у себе! Твій проєкт може змінити світ!

 

Координатор конкурсу – доцент кафедри підприємництва і торгівлі Волошин Роман Володимирович.

 

Адреса оргкомітету:

м. Тернопіль, Майдан перемоги, 3, кабінет 3101, кафедра підприємництва і торгівлі ЗУНУ.

e-mail: startup.idea24@gmail.com