День кар’єри у ЗУНУ!

Дата: 18-04-2024, 17:52 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбувся День кар’єри.

Студенти, випускники, працедавці об’єдналися на довгоочікуваній події.

Такі заходи відіграють ключову роль у створенні можливостей для зустрічі студентів із потенційними роботодавцями, обміну досвідом та розширенні кар'єрних можливостей.

На Дні кар’єри представили свої можливості студентам університету представники 45-ти організацій у різних сферах: IT, національна поліція, банки, підприємства харчової промисловості, інтернет-провайдери, маркетингові та поліграфічні компанії, аграрний сектор, представники малого бізнесу, економіка, технології та послуги.

Сьогодні університет виступає не лише освітньою інституцією, але й важливою платформою для розвитку кар'єри студентів та молодих спеціалістів.

Вітаючи присутніх, ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк зазначила:  «Ми дбаємо про те, щоб кожен випускник був працевлаштований. Наша співпраця із роботодавцями є взаємовигідною, адже стейкхолдери, потужні компанії, державні установи прагнуть знайти висококваліфікованих фахівців.

Дорогі студенти – ви майбутнє України, і ми хочемо, щоб ви вірили у завтрашній день та були впевнені в тому, що ви потрібні нашій державі!»

Городецький Микола Ярославович, директор Тернопільського обласного центру зайнятості зауважив:

«Роботодавці потребують молодих фахівців! І ви, дорогі студенти, – потрібні їм. Ви можете і самі створити бізнес за допомогою спеціальних програм для розвитку власного бізнесу. Збагачуйте свої знання, навчайтеся й реалізовуйте себе у рідній країні!»

Захід відвідав голова Ради адвокатів Тернопільської області – Будз Тарас Васильович: «Дорогі студенти, випускники, сьогодні ви маєте унікальну можливість познайомитись із діяльністю провідних фірм, установ, організацій Тернопільщини, поставити питання ,які вас цікавлять та послухати цікаві  лекції щодо працевлаштування. Будьте сміливими, не бійтеся спробувати свої можливості у різних сферах, які вас цікавлять. Успіхів та наснаги!»

У межах Дня кар’єри відбулися цікаві тренінги, воркшопи, практикуми, лекції та семінари, коуч-сесії, швидкі співбесіди з роботодавцями, індивідуальні кар’єрні консультації від HR-спеціалістів, спілкування із експертами з працевлаштування, програми стажування у міжнародних компаніях.

Також відбулася зустріч адміністрації із радою роботодавців Західноукраїнського національного університету.

День Кар'єри став важливою платформою для співпраці між університетом та бізнес-середовищем, це сприяє підвищенню конкурентоспроможності студентів та молодих спеціалістів на ринку праці!