» » «Перше побачення» на соціально-гуманітарному факультеті

«Перше побачення» на соціально-гуманітарному факультеті

Дата: 26-04-2024, 14:14 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

  Соціально-гуманітарний факультет Західноукраїнського національного університету запросив юнаків та дівчат на «Перше побачення».

Молодь мала нагоду зануритися у студентське життя, пізнати усі можливості для навчання, дозвілля та самореалізації, більше дізнатися про розмаїття спеціальностей, пізнати шляхи до здійснення професійних мрій.

У різних локаціях, на відкритих лекціях провідних викладачів факультету панувала атмосфера жвавих дискусій і творчості. Абітурієнти отримали поради щодо вибору майбутньої професії, стали учасниками майстер-класів, інтерактивних ігор, квестів і наповнилися енергією для нових звершень.

Локація «Креативний хаб» вразила різноманіттям ідей, жвавим обміном думками та спалахами яскравого натхнення. У «Ньюзрум» гості мали змогу спробувати себе у ролі репортерів, а у «Студія дизайну та архітектури» - поринути у світ естетичного моделювання, розкрити свій творчий талант. «Філологічна майстерня» стала осередком жвавих дебатів, занурюючи присутніх у глибини мовної майстерності. «Кабінет психолога» відкрив таємниці людської душі, а «Кабінет соціального працівника» - шляхи вирішення гострих соціальних проблем. В «Інформаційний центр» гості змогли отримати вичерпну інформацію про все, що потрібно для успішного старту у студентське життя. «Студія спорту та сучасних фітнес- технологій» довела, що духовне зростання невіддільне від турботи про тіло. А у «Кабінет дошкільної та інклюзивної освіти» і «Кабінет сучасної початкової освіти» майбутні педагоги ділилися своїм баченням освіти нового покоління. На локації про студентське життя, яку провів студентський актив, абітурієнти мали можливість поринути у вир захопливих подій, культурних заходів та розваг, що чекають на кожного, хто вступить на навчання у СГФ. Студенти радо ділилися своїми історіями та порадами, як знайти баланс між навчанням і активним дозвіллям.

Дуже приємно, що гості брали активну участь у конкурсах та змаганнях. Під час інтелектуальної гри Kahoot та конкурсу в Instagram «Популяризатор СГФ» учасники отримали призи.

Приєднуйтеся до великої родини соціально-гуманітарного факультету ЗУНУ,  і ви зможете розкрити свій неповторний талант і зробити вагомий внесок у своє майбутнє!